Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Kérdőívek Kitöltése

GlobalTestMarket

A GlobalTestMarket egy régi, 1999 óta létező cég. Piackutatással foglalkozik, a fogyasztói szokásainkról készít felméréseket. A Marketagenthez képest a kérdőívek rövidebbek és sűrűbben vannak új kérdőívek.

Az oldal felülete angol nyelvű, de sok más nyelvet is ki lehet választani. Sajnos a magyar nincs közöttük. Szerencsére azonban a kérdőívek magyar nyelvűek. Új kérdőív érkezéséről emailben értesítenek.

Pontozás

A kitöltött kérdőívekért pontokat (marketpoints) kapunk. Egy pont értéke 5 dollárcent. Egy kérdőívért általában 50-80 pont jár. 1000 pont (50 dollár) elérése után lehet a pénzt kikérni. A pénzt postai úton, csekken küldik.

Regisztrálás

Regisztrálni meghívás útján lehet. Meghívóért küldj privát üzenetet vagy írj emailt erre a címre: email

Fontos, hogy a regisztrációs adatainkat pontosan töltsük ki.

Gender - a nemet jelenti. Nő = female, Férfi = male.
First name - keresztnév
Last name - vezetéknév
Language - az a nyelv, amin beszélsz, és amin a kérdőíveket kéred
Country - Ország
Mailing address - cím, például: Kossuth utca 1.
State - megye
City - város
Zip / Postal code - irányítószám


Marketagent

Valamikor 2012 novemberében regisztráltam fel, aztán el is felejtettem. Öt hónappal később jött egy email a Marketagenttől... Egy egyszerű kattintós kérdőív volt, két perc alatt végeztem vele. A meglepetés akkor ért, amikor kiderült, hogy eddig 3,75 eurót gyűjtöttem össze és ki is tudtam kérni azonnal a paypal számlámra. 2 vagy 3 ember regisztrált alám, és tényleg nem is foglalkoztam a kérdőívezéssel. Már lemondtam róla, el is felejtettem. Havonta egyszer benézek az oldalra. 2013 júniusban 5, szeptemberben 4 euró várt rám a Marketagent fiókomban. Kikértem és másnapra meg is érkezett. Mindehhez elég volt egyetlen kérdőívet kitöltenem áprilisban.

 

Ha beregisztrálsz, ne várj csodát a Marketagenttől. Lehet, hogy hónapokig nem fog érkezni kérdőíved. De ha érkezik, az kellemes meglepetés lesz. Egy családból többen is beregisztrálhatnak, tehát nyugodtan regisztráld be azokat a családtagjaidat is, akikkel közös háztartásban élsz. A saját neved alá regisztráld őket, így több jutalékot fogsz kapni. Arra vigyázz, hogy valós adatokat adj meg!

 

A Marketagent honlapja magyar nyelvű, és könnyen ki lehet igazodni rajta. Könnyű pénzkereset, olyan mint a talált pénz. Csak sajnos tényleg ritkán van munka. Ha érkezik kérdőív, arról kapsz email értesítést. Ne késlekedj a kitöltéssel, mert ezek a a kérdőívek csak egy-két napig élnek, azután lejárnak és már nem lehet a munkát elvégezni velük.

A Marketagent garantáltan fizet, Paypalra euróban. A pénz egy-két nap alatt érkezik a számlánkra.

 

Bizonylat